Vanaf
Kies je vertrekdatum en stel je perfecte vakantie samen
Over deze accommodatie

Dimitrios Beach

Ontdek de Kretenzische gastvrijheid. Het moderne design en de ongedwongen sfeer nodigen u uit voor een ontspannen vakantie, direct aan het zandstrand.

Ligging

Ca. 80 m van het fijne zandstrand. Naar het historische centrum van Rethymnon ca. 2 km. De promenade met tal van winkel- en uitgaansmogelijkheden in de directe omgeving.

Faciliteiten

Zwembad, zonneterras, parasols, ligstoelen, pool-/snackbar. Ontvangsthal met receptie, ontvangsthal, wifi (in het hotel als geheel), buffetrestaurant (Grieks, internationaal), bar. Landcategorie: 4 sterren, 98 kamers, 3 verdiepingen.

Verblijfstype

• Juniorsuites (JS, ca. 15-25 m²), airconditioning, minikoelkast, tv (32 inch), telefoon, huurkluis. Douche, toilet, haardroger. Balkon/terras. Max. 3V te boeken voor alleengebruik (JSE)

Eten & Drinken

• all inclusive: Ontbijtbuffet, 's middags en 's avonds koud/warm buffet • 's Middags koffie/thee, taarten en snacks van 16:30-17:30 uur • Alcoholvrije dranken en nationale alcoholische dranken van 10:00-22:00 uur

Entertainment

• Biljart (tegen betaling) • 's Avonds entertainment van mei tot oktober

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.5
Uitstekend
13 beoordelingen
Hotel
8.5
Ligging
9.0
Strand
8.0
Kamer
8.6
Eten
8.6
Zwembad
7.2
Service
9.2
Gezinsvriendelijk
7.8
Sport
6.6
Activiteiten
8.3
Wellness
3.3