Actievoorwaarden Servicepakket Zorgeloos

Heb jij jouw ideale vliegvakantie naar de zon al gevonden? Boek je reis vóór 9 juli en ontvang het Servicepakket Zorgeloos t.w.v. 25,- helemaal gratis. Ik zou 't doen!
 

Voorwaarden

Deze voorwaarden hebben betrekking op het gratis zorgeloos servicepakket t.w.v. 25,- die alle deelnemers hebben gewonnen tijdens de Cadeau 10-daagse. 
 
 1. Deze actie is geldig op boekingen die gemaakt worden van 29 juni t/m 8 juli.
 2. Niet geldig op reeds bestaande boekingen.
 3. De korting is online inwisselbaar: selecteer het servicepakket zorgeloos tijdens je boeking (Stap 2 - Aanvullende opties) en voer hier de code SUNtip10jaar in. De korting wordt nu automatisch verrekend.
 

Definitie "servicepakket zorgeloos"

 • Boekingskosten: Je hoeft géén boekingskosten te betalen bij SUNtip.
 • Omboekkostengarantie: Als er op de bestemming een calamiteit uitbreekt, kun je een andere bestemming boeken. SUNtip brengt dan geen administratieve kosten in rekening. Is de reis die je wilt boeken duurder dan de oorspronkelijke reis, dan zijn de meerkosten daarvan voor jouw rekening. Indien de prijs van de nieuwe reis lager is dan de oorspronkelijke reis, dan wordt het verschil aan je terugbetaald.
 • Bijboeken (extra) bagage: Wil je dat wij na boeking nog bagage bijboeken? Dat doen we zonder administratieve kosten te berekenen. De kosten die de airline hiervoor rekent zijn wel voor jouw rekening. Je hoeft ons alleen te informeren (telefonisch of per mail) wat je wil bijboeken. Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan we hier direct mee aan de slag.
 • Stoelreservering: Wil je dat wij vliegtuigstoelen voor je reserveren? Dat doen we zonder administratieve kosten te berekenen. De kosten die de airline hiervoor rekent zijn wel voor jouw rekening. Je hoeft ons alleen te informeren (telefonisch of per mail) waar je graag wil zou willen zitten. Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan we hier direct mee aan de slag.
 • Online inchecken: Wil je dat wij jou online inchecken? Dat doen we zonder administratieve kosten te berekenen. De kosten die de airline hiervoor rekent zijn wel voor jouw rekening. Je hoeft ons alleen te informeren (telefonisch of per mail) wanneer wij dit voor jou mogen doen. Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan we hier direct mee aan de slag.
 • E-Visa regelen: Wil je dat wij de E-Visa voor je in orde maken? Dat doen we zonder administratieve kosten te berekenen. De kosten die de uitgevende instantie hiervoor rekent zijn wel voor jouw rekening. Je hoeft ons alleen te informeren (telefonisch of per mail) wanneer je wil dat we dit doen. Zodra we jouw aanvraag binnenkrijgen, gaan we hier direct mee aan de slag.
 • 10% korting op parkeren.
 • 10% korting op autohuur.
En, heb jij al een vakantie op het oog waarbij dit servicepakket lekker van pas zou komen? Bekijk hier direct ons aanbod!