Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Villa Eden

Ligging

Het complex is gelegen op loopafstand van het begin van het lange duinstrand en de boulevard met restaurants, bars en winkels. Playa del Inglés ligt op ongeveer 3,5 km.

Faciliteiten

Het complex beschikt over 19 wooneenheden, verdeeld over 3 verdiepingen. Er is een receptie, klein zwembad met terras en een ligweide met ligstoelen, evenals een nudisten dakterras. Wi-Fi is gratis beschikbaar bij de receptie en in de tuin.

Accommodatie

Appartement A12
De appartementen zijn verschillend en zeer comfortabel ingericht. Ze beschikken over een woonkamer, satelliettelevisie, kluis, een kitchenette, een aparte slaapkamer, bad, toilet en een balkon. Gelegen op de eerste of tweede etage. Ook beschikbaar voor alleengebruik. Indien u met 3 personen boekt, wordt er een extra bed in de woonkamer geplaatst.
Appartement A22
Uitgerust zoals Type A12, echter met extra slaapgelegenheid en balkon.
Appartement AT2
Uitgerust zoals Type A12 maar gelegen in het souterrain dichtbij het terras aan het zwembad.
Ook beschikbaar voor alleengebruik.
Appartement T22
Uitgerust zoals Type A22, echter met twee aparte slaapkamers in het souterrain, in de kelder met een trap naar het terras

Verzorging

Logies, ontbijt of halfpension.
Ontbijt en diner worden à la carte geserveerd in restaurant 'Escalarites' (menukeuze) aan de boulevard (op ongeveer 400 meter).

Hotelservice

Schoonmaak on de 2 dagen per week. Wissel van handdoeken 3 keer per week (behalve op zondag en feestdagen), badlakens (tegen borg/toeslag). Verschoning beddengoed één keer per week.
Wi-Fi is gratis beschikbaar bij de receptie en in de tuin.

Opmerking

Honden tot 5 kg toegestaan, op aanvraag (ca. €50 per week). Honden groter dan 5 kg op aanvraag mogelijk (ca. €100 per week).
Honden moeten altijd worden aangelijnd.
TEL: 0034-928721004
schauinsland-reisen touroperator categorie: 4 zonnen i.v.m. de geweldige locatie en kwaliteit.
*
Deze accommodatie is niet geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit. Het hotel biedt geen kamers voor gehandicapten.

Creditcards

Creditcards worden niet geaccepteerd in het hotel!

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder