Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Europa

Hotelfaciliteiten

Het hotel biedt een bar. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de gasten internet ter beschikking.

Kamers

De kamers bieden een badkamer. Een terras is standaard aanwezig op meeste kamers en zorgt voor extra comfort. Het is ook mogelijk om afzonderlijke slaapkamers te boeken. De kamers bieden een kitchenette, een koelkast, een televisie en een kluisje.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Het hotel beschikt over een buitenbad en een kinderbad. De gasten kunnen zich heerlijk ontspannen op de ligstoelen op het zonneterras. Copyright GIATA 2004 - 2019. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
6.9
Netjes
3 beoordelingen
Interieur
6.0
Prijs/kwaliteit
7.0
Hoeveelheid ruimte
6.7
Ligging
7.3