Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Paraguay

Algemeen

Faciliteiten:
Tot de faciliteiten behoort een kluis. De gasten kunnen dankzij wifi (gratis) op het internet surfen en met vrienden of familieleden in contact blijven.

Accommodatie:
In het verblijf staan kamers met een woonkamer en een badkamer ter beschikking. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Er zijn gescheiden slaapkamers. Tot een van de faciliteiten op alle kamers hoort een kitchenette, een thee-/koffiezetapparaat, een televisie en een kluisje.

Sport/Entertainment:
Het verblijf beschikt over een zwembad. Ook ligstoelen en parasols staan klaar voor de reizigers. Verder biedt een disco veel plezier en amusement.

Eten & Drinken:
Er kan halfpension worden geboekt. Ontbijt of diner, de keuze is aan de gasten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.5
Erg goed
31 beoordelingen
Hotel
7.8
Ligging
9.1
Strand
9.6
Kamer
6.7
Eten
6.6
Zwembad
7.9
Service
7.4
Sport
7.3
Gezinsvriendelijk
3.4