Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Riu Palace Palmeras

Hotelfaciliteiten

Een restaurant en een bar staan de reizigers van het complex ter beschikking. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet.

Kamers

Diverse voorzieningen in de comfortabele accommodaties zorgen voor meer comfort tijdens de vakantie in het hotel. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.7
Uitstekend
101 beoordelingen
Hotel
9.0
Ligging
8.8
Strand
8.7
Kamer
8.2
Eten
9.1
Zwembad
9.0
Service
9.3
Sport
7.0
Gezinsvriendelijk
7.4
Wellness
4.8
Activiteiten
3.0