Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Riu Palace Palmeras

Ligging

Dit complex begroet de gasten in Playa del Inglés.

Hotelfaciliteiten

Dit hotel beschikt over een lift en een receptie. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. In de openbare ruimtes (kosteloos) is Wi-Fi verkrijgbaar. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

Door de comfortabele accommodaties van het complex is een aangenaam verblijf gegarandeerd.

Sport/entertainment

Energieke verfrissing beloven 2 buitenbaden. Bovendien is er een pierenbadje. Op het terras staan ligstoelen onder parasols ter ontspanning. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals tennis, een fitnessstudio, biljart, een spa, massagebehandelingen en een zonnebank zorgen voor de nodige afwisseling. Voor volwassenen wordt een entertainmentprogramma georganiseerd. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. 2 restaurants, een koffiehuis en een bar.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.8
Uitstekend
46 beoordelingen
Hotel
9.1
Ligging
8.9
Strand
8.7
Kamer
8.4
Eten
9.0
Zwembad
9.0
Service
9.3
Sport
7.0
Gezinsvriendelijk
7.4
Wellness
4.8
Activiteiten
3.0