Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

The Puerto De Mogan Senses Collection

Hotelfaciliteiten

De gasten staat een reeks van faciliteiten en diensten in het complex ter beschikking. Er is een lift voorhanden waarmee de meeste etages bereikbaar zijn.

Kamers

De kamers bieden airconditioning, een woonkamer en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Heerlijk slapen kunnen de gasten in/op een slaapbank. Bovendien zijn een kluisje en een minibar beschikbaar. In de kamers is een kitchenette. Voor optimaal comfort zorgen een telefoon en een televisie.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het complex af. Het verblijf beschikt over een buitenbad en een kinderbad. Ter ontspanning staan ligstoelen klaar onder de parasols op het zonneterras. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder