Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Rural Casa Lugo

Ligging

In het dorp Agulo, in het noorden van La Gomera. De bars en restaurants liggen op ca. 5 minuten lopen en de noordkust op ca. 700 m. Naar San Sebastian de La Gomera ca. 25 km. Het nationaal park Garajonay ligt op ca. 14 km afstand.

Faciliteiten

Hotel in de stijl van het land met binnenplaats, parkeerplaatsen terras. Receptie, wifi (inclusief), lounge, restaurant, bar. Spaanse categorie: 3 sterren, 10 kamers.

Verblijfstype

• Tweepersoonskamer, tv, wifi, huurkluisje, douche, wc en haardroger. Max. 2 volw., ook te boeken voor alleengebruik. Optioneel ruimere superior kamers

Eten & Drinken

• Ontbijt: continentaal ontbijt

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder