Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Finca La Roseta

Ligging

Mooi appartementencomplex bestaande uit twee gebouwen Finca La Roseta en Appartementen Borbolan. Rustig gelegen in Valle Gran Rey, omgeven door bananenplantages. De zee en het strand liggen op ongeveer 400 m en het centrum ligt op ongeveer 500 meter. Direct naast het complex vindt u het restaurant "El Palmar". Er zijn tevens winkelmogelijkheden in de buurt.

Faciliteiten

"Finca La Roseta" is uniek in zijn ontwerp en heeft een totaal van 12 verschillende eenheden. Het kleine "Borbolan" heeft 7 eenheden.
Beide appartementencomplexen delen een prachtige tropische tuin met zwembad en een zonneterras met ligstoelen en parasols (gratis). Wi-Fi is gratis bij de receptie.

Accommodatie

Appartement „La Roseta“
De appartementen zijn rustiek ingericht met massief houten meubels (ongeveer 40-46 m², afhankelijk van het appartement) en zijn uitgerust met een woonkamer (kleine slaapbank voor een 3e persoon), een aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden en een royale en moderne keuken. Tevens is er een satelliet-tv en beschikken alle appartementen over een mooie marmeren badkamer. Ook is er een gemeubileerd balkon met gedeeltelijk uitzicht op zee.
Appartement „Borbolán“Type B
De ongeveer 35 m² appartementen zijn voorzien van een woonkamer met een slaapbank (kleine slaapbank voor een 3e persoon), een aparte slaapkamer met 2 eenpersoonsbedden, een kitchenette, badkamer en een gemeubileerd terras.
Appartementen "Borbolán" type B met 2 slaapkamers
Een klein huis, dat is ingericht als de appartementen "Borbolán" type B, maar daarnaast met een tweede slaapkamer.

Verzorging

Logies
Geen maaltijden inbegrepen.

Hotelservice

Schoonmaak 3 keer per week, handdoekenwissel 2 keer per week, beddengoed 1 keer per week.

Opmerking

Voor de pakketreizen of hotel-only boekingen inclusief transfer via ons geldt:
Bij late aankomst of vervroegd vertrek kan er een one-night tussenstop in Tenerife zijn.
De ferry overtocht is ofwel met Fred Olsen of Naviera Armas.
#####
slr rating 3 zonnen vanwege de populariteitsfactor en de locatie.
#####
Het hotelcomplex is niet drempelvrij.
Er zijn geen kamers die rolstoel toegankelijk zijn.
Contact:
Calle El Palmar nº 5,
Valle Gran Rey
Tel: 0034-922-805480

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder