Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Rural Finca De Las Salinas

Ligging

Dit complex ligt in een rustige omgeving. Het donkere zandstrand Playa del Janubio ligt op ca. 2 km afstand en het centrum van Yaiza met z'n winkels bevindt zich op ca. 3 km.

Faciliteiten

Charmant landhuis met zwembad en een zonneterras met ligstoelen en een prachtig panorama uitzicht. Landscategorie: 3 sterren.

Verblijfstype

• Appartement type B (ca. 58 m²), airconditioning, woonkamer, aparte slaapkamer, kitchenette, tv, WiFi, kluis. Badkamer met douche. Terras. Max. 2 volw., ook voor alleengebruik te boeken.

Eten & Drinken

• Enkel overnachting te boeken

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder