Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Melia Hacienda Del Conde

Eten & Drinken
buffetrestaurant 'Buenavista' met terrasà-la-carterestaurant 'Salazar': lokale en Aziatische keukenpoolbar, loungebarwijnbarroomserviceJe kunt verblijven op basis van
Logies + ontbijt
Halfpension

Bijzonderheden
minimumleeftijd 16 jaarReisdocumenten
Je kunt met je paspoort en/of Europese identiteitskaart naar Spanje reizen.Gezondheid
Wij adviseren je contact op te nemen met Meditel voor gezondheidsadviezen op reis en informatie over reisvaccinaties.

Excursies
4 x 4 tour Tenerife: 1 dag (ca. € 54). Een tocht naar de vergeten hoekjes van het eiland.Catamaran 'Freebird One': 3 u., (ca. € 42). Bewonder de walvissen en dolfijnen tijdens een catamarantocht.

8.5

8.5

8.5

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder