Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Sunset Bay Club

Hotelfaciliteiten

De club beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een restaurant, een koffiehuis en een bar. Bovendien is er een speeltuin voor de kleine gasten.

Kamers

In het hotel staan kamers met een badkamer ter beschikking. De uitrusting van de kamers bestaat uit een kitchenette, een koelkast, een televisie en een dvd-speler.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. De club beschikt over een buitenbad en een kinderbad. Voor actieve reizigers biedt het hotel een fitness-studio (tegen betaling) aan. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
6.9
Netjes
14 beoordelingen
Kindvriendelijk
7.3
Interieur
8.2
Prijs/kwaliteit
7.6
Hoeveelheid ruimte
8.5
Ligging
7.3