Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Green Garden Resort En Suites

Algemeen

Algemene beschrijving:
Het resort hotel Green Garden Resort ligt in de omgeving van een zandstrand. Een taxistandplaats (ca. 30 m) evenals een bushalte (ca. 2 km) zorgen voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 2 km. De luchthaven (TFS) is ongeveer 18 km van het hotel vandaan. Een andere luchthaven (TFS) ligt op ongeveer 18 km afstand.
Faciliteiten:
Dit in 2010 gerenoveerde, twee verdiepingen tellende 4-sterren hotel bestaat uit een hoofdgebouw en 6 bijgebouwen en heeft in totaal 110 kamers. Verder vindt u in het hotel een receptie (24 uur geopend), een kiosk, diverse andere winkels evenals een parkeerplaats (tegen betaling). Schoonmaak inclusief. Wasser-/strijkservice tegen betaling.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
8.8
Uitstekend
13 beoordelingen
Kindvriendelijk
8.6
Interieur
8.8
Hygiëne
9.0
Zwembad
9.0
Prijs/kwaliteit
8.7
Hoeveelheid ruimte
9.0
Ligging
8.6