Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Los Cactus

Bienvenido! In het land van Che ontdek je hotel Be Live Los Cactus. Hier vind je geen kinderen tussen de palmbomen. Wel zo rustig. En proef je Cuba in restaurant El Mojito. Om daarna een Mojito te bestellen bij de vriendelijke barman. Aan de bar dagdroom je over wat je morgen gaat doen. Wordt het met een cocktail aan het strand of een plons in het blauwe zwembad? Fijne vakantie.

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Ligging

direct aan het strand en direct aan zee en luchthaven Varadero op ca. 30 km

Faciliteiten

receptie

Faciliteiten - Tegen betaling

WiFi in openbare ruimte, winkeltje(s), kledingwasservice en internethoek

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren en onze classificatie: 3 sterren

Restaurants/Bars

buffetrestaurant: Jimmy's (Internationaal), 3 à la carte restaurants: grill, El Mojito (Cubaans en lokale keuken) en Martinos (Italiaans) en 5 bars: zwembadbar, strandbar, lobbybar, binnenbar Disco en binnenbar Martino's bar

USP's

Alleen voor volwassenen, Ook fijn: All Inclusive, Strand aan je voeten, Genieten van de Cubaanse zon, Voor de liefhebber: aerobics en Een duik in het zwembad

Zwembaden

buitenbad en badhanddoeken, ligbedden en parasols

Strand

badhanddoeken en ligbedden

Wellness - Tegen betaling

massage

Sport & Activiteiten

aerobics, fitnessfaciliteiten en tafeltennis

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

tennisbanen (4) (buiten)

Entertainment

overdag en 's avonds een activiteitenprogramma en discotheek

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder