Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

71 Nyhavn

General

Dit hotel ligt misschien wel op de mooiste plek in Kopenhagen, direct aan de Nyhavn. 2 Voormalige pakhuizen uit de 18e eeuw en nu een luxe hotel voor de verwende reiziger. Een gewilde plek om te verblijven, dus vroeg boeken loont!

Ligging

direct aan de Nyhavn temidden van gezellige terrassen en restaurant. Hartje centrum, dus alles makkelijk te voet of met de fiets 'te doen'.

Faciliteiten

receptie, ruimte lobby met comfortabele zithoekjes, bar, uitstekende restaurant, zomerterras, liften, gratis Wifi. Ontbijtbuffet.

Kamers

ca. 20 m2, mooie kamers met accenten uit de 'pakhuistijdperiode' - comfortabel en voorzien van tv, airco, telefoon, gratis WiFi, minibar, Nespresso-machine en badkamer met bad of douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Inclusief ontbijtbuffet.

Parkeren

Metro

Kongens Nytor

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder