Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Copenhagen Strand

General

Eén van onze persoonlijke favorieten, ligt erg mooi en heeft een gemoedelijke sfeer. Het hotel bevindt zich op een top locatie, in historische pakhuizen. Gezellig en rustiek ingerichte kamers. Gelegen aan de bekende haven met leuke terrassen en restaurants.

Ligging

aan het water om de hoek bij de Nyhavn, de bekende haven met leuke terrassen en restaurants. Ook de Ströget en het Koninklijk Paleis liggen op wandelafstand.

Faciliteiten

receptie met kluisjes, lounge, lift, bar, tv-lounge met open haard en ontbijtrestaurant. Ontbijtbuffet.

Kamers

mooi ingericht, in nautische stijl. Voorzien van tv, telefoon, minibar, gratis WiFi en badkamer met bad of douche (1-pers. kamers alleen douche), toilet en haardroger. Er zijn ook ruimere superiorkamers.

Verzorging

Inclusief ontbijtbuffet.

Parkeren

Metro

Kongens Nytor

Bijzonderheden

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder