Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Wakeup Copenhagen Carsten Niebuhrs Gade

General

Super Formule! Budgetminded, toch uitstekende kwaliteit, Scandinavische degelijkheid en oog voor design. Van harte aanbevolen voor een fijn verblijf in Kopenhagen!

Ligging

vrijwel naast het Fisketorvet shopping center, op loopafstand van diverse bezienswaardigheden. Binnen 10 minuten bereikt u het Centraal Station, Tivoli en de Ströget.

Faciliteiten

lobby met receptie en mogelijkheid voor self service check-in, gratis kluisjes, lift, bar, ontbijtrestaurant en gratis WiFi. Ontbijtbuffet.

Kamers

niet zo groot maar alles is voorhanden, slim gebruik gemaakt van de ruimte en verzorgd ingericht met LCD-tv, airco, gratis WiFi en douche, toilet en haardroger.

Verzorging

inclusief ontbijtbuffet.

Parkeren

Metro

Centraal Station of Dybbölbro

Bijzonderheden

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder