Wakeup Copenhagen On Borgergade


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Wakeup Copenhagen On Borgergade

General

Goede kwaliteit voor een scherpe prijs: Hét speerpunt van dit fonkelnieuwe tweesterrenhotel. Budgetminded en toch wordt er uitstekende kwaliteit geleverd! Van harte aanbevolen!

Ligging

toplocatie in het centrum, grofweg tussen het paleis Amalienborg en het kasteel Rosenborg. Diverse cafés en restaurants vindt u in de directe omgeving.

Faciliteiten

lobby met receptie (24 uur) en mogelijkheid voor self service check-in, gratis kluisjes, lift, automaat voor drankjes en snacks, gratis WiFi en ontbijtrestaurant.

Kamers

niet zo groot en eenvoudig maar verzorgd ingerichte kamers, voorzien van gratis WiFi, airconditioning, LCD-tv en badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

Inclusief ontbijtbuffet

Parkeren

Metro

Kongens Nytorv

Bijzonderheden

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder