Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

All In Hostel

Hotelfaciliteiten

Met de lift of via de trap bereiken de gasten snel en gemakkelijk de respectievelijke etages. Tot de voorzieningen horen een restaurant, een eetzaal, een bar, een tv-ruimte en een conferentieruimte. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes maakt het de reizigers mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. Er zijn ook winkels. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

In het hostel staan kamers met een badkamer ter beschikking. Voor vakantiecomfort zorgen een internettoegang, een telefoon, een televisie en wifi. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. Wie ook op reis actief wil zijn, kan de mogelijkheid om te fietsen/mountainbiken en biljart gebruik maken en, tegen betaling ook, van een fitness-studio. Externe aanbieders bieden daarnaast een fitness-studio. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het is mogelijk om ontbijt te kiezen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Klantbeoordelingen van Zoover
6.2
Voldoende
6 beoordelingen
Hygiëne
8.0
Eten
5.7
Kamers
5.7
Prijs/kwaliteit
7.0
Bediening
6.2
Ligging
7.2