Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Ibis Berlin Messe

Ligging

Dit hotel ligt midden in het centrum van Berlijn.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een lift en een receptie zijn 168. Het verblijf beschikt over een businesscenter voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Airconditioning en een verwarming zorgen voor een prettig luchtklimaat in de kamers. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. Voor vakantiecomfort zorgen een telefoon, een televisie en Wi-Fi. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn. Het hotel beschikt over gezins en niet-rokers.

Sport/entertainment

Tot het recreatieaanbod (tegen betaling) in het verblijf behoort fietsen/mountainbiken. Een disco en een nachtclub ronden het aanbod af. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een ontbijtzaal voorhanden. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

De volgende creditcards worden in het hotel geaccepteerd: American Express, Visa, Diners Club en MasterCard.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder