Intercity Berlin Hauptbahnhof


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Intercity Berlin Hauptbahnhof

Algemeen

Zeer goed hotel met een perfecte ligging in het centrum en op steenworp van het centraal station.

Bijzonderheden

Parkeren bij het hotel, ca. € 25 per dag.

Faciliteiten

Receptie, liften, lounge, bar en ontbijtrestaurant. Gratis WiFi in het gehele hotel.

Ligging

In het centrum, direct achter het centraal station. Metrostation Hauptbahnhof op enkele minuten lopen met een snelle verbinding naar o.a. Alexanderplatz en Kurfürstendamm. Een ideale ligging voor treinreizigers!

Kamers (412)

De moderne standaardkamers zijn voorzien van bad of douche, toilet, telefoon, tv, minibar, kluisje en airconditioning. De businesskamers zijn ruimer met zicht op de binnenplaats.

Inbegrepen

- Gratis WiFi

Niet inbegrepen

- Ontbijt, u kunt bijna altijd ontbijt bijboeken tijdens uw reservering. (Let op! Op sommige data is ontbijt wel inclusief, logies ontbijt staat dan aangegeven bij het kopje verzorging)

  • Parkeren ca. € 25,00 per dag
  • Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

    Lees verder