Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Ibis Dresden Zentrum

General

Hotel Ibis Königstein is een uitstekend 3-sterrenhotel met dito service! Gelegen in de Prager Strasse, de autovrije winkelstraat tussen het station en binnenstad, beide op loopafstand.

Ligging

in de Prager Strasse, de autovrije winkelstraat tussen het station en de binnenstad, beide op loopafstand.

Faciliteiten

receptie (24 uur), kluis, WiFi (tegen betaling), restaurant en een bar met gezellig terras aan de Prager Strasse. Ontbijtbuffet.

Kamers

de verzorgde kamers zijn voorzien van internet (kabel en WiFi, beide tegen betaling), airco, televisie, radio, telefoon en badkamer met douche, toilet en haardroger.

Verzorging

inclusief ontbijtbuffet

Parkeren

in de omgeving of hotelparking (tegen betaling)

Metro

Hauptbahnhof

Bijzonderheden

Toeristenbelasting 2 sterren hotels: tussen € 1- en € 4,- p.p.p.n. , 3 sterren hotels: tussen € 1.50 en € 5,- p.p.p.n. , 4 sterren hotels: tussen € 2,- en € 7,- p.p.p.n, 5 sterren hotels: tussen € 2.50 en € 9,- p.p.p.n. Prijsindicatie is p.p.p.n. in een 2-pk, voor 1-pk kamers is dit ca. de dubbele prijs. Prijzen varieren naar gelang het seizoen. Deze belasting is niet inbegrepen in de hotelprijzen en dient ter plaatse te worden voldaan.

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder