Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Muller

In Landhaus Müller in Alken, direct gelegen aan de rivier de Moezel, word je hartelijk welkom geheten. De kamers zijn ingericht in landelijke stijl en van alle gemakken voorzien. In het restaurant worden regionale specialiteiten geserveerd en een gevarieerd à la carte menu. Bij goed weer kun je terecht op het grote zonneterras met uitzicht op de Moezel. De mooie omgeving biedt vele mogelijkheden om te wandelen of te fietsen. Breng ook zeker een bezoek aan het kasteel Burg Thurant op ca. 700 meter van het Landhaus.

Voor de kinderen

babybedje (op aanvraag)

Verzorging

halfpension

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting (ter plaatse te betalen)

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, per hond

Vanaf Utrecht

ca. 330 km

Ligging

in centrum, in levendige omgeving en met panorama uitzicht en rivier Moezel op ca. 20 m

Faciliteiten

gratis WiFi op de kamer, receptie, inchecken: vanaf 15:00 uur, uitchecken: tot 10:00 uur, terras en centrale parkeerplaats

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren en onze classificatie: 3 sterren

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USP's

Groot zonneterras, Direct aan de Moezel, Prijstopper, Gratis WIFI, Familiair gemoedelijk hotel en Landelijke sfeer

Goed om te weten:SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder