Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Ecolodge Marsa Shagra

Ligging

Dit verblijf heet de gasten in Marsa Alam welkom.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een receptie hebben de gasten 121 kamers tot hun beschikking. Het verblijf beschikt over een kluis, een transferservice, een muntwasserette en een rookzone. Wi-Fi is tegen vergoeding aanwezig. De tourdesk biedt ondersteuning bij het boeken van excursies. Rolstoelvriendelijke faciliteiten zijn beschikbaar. Wie met de auto komt, kan hem (kosteloos) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Diverse faciliteiten ronden de standaarduitrusting van de comfortabele accommodaties af. Wi-Fi (tegen toeslag) is ook bij de basisvoorzieningen van de kamers inbegrepen. Een onbezorgd verblijf voor gasten met beperkingen garanderen rolstoelvriendelijke kamers.

Sport/entertainment

De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het verblijf beschikt over een restaurant en een koffiehuis. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Creditcards

Alle gebruikelijke creditcards, bijvoorbeeld Visa en MasterCard, worden als betaalmiddel geaccepteerd.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder