Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Les Balcons De Belle Plagne

Voor iedereen die na een dag skiën graag de avond doorbrengt in een knus appartement, is dit de juiste plek. Gelegen in de hoogste wijk van Belle Plagne, en pal aan de piste. Dus je skiet zo de deur uit, de piste op.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel) (op aanvraag) en kinderstoel

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 70,00 per hond per week, maar niet in het restaurant

Vanaf Utrecht

ca. 1110 km

Faciliteiten

gratis wifi op de kamer, receptie en inchecken: 17:00 tot 20:00, uitchecken: 07:00 tot 10:00

Faciliteiten - Tegen betaling

overdekte privé parkeerplaats, ca. € 77,00 per week

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren en onze classificatie: 4 sterren

Restaurants/Bars

restaurant en bar

USP's

Gelegen aan de skipiste, Relaxen in de wellness, Een drankje aan de bar, Heerlijk dineren in het restaurant, 425 km skipiste en Hoogte skigebied 1200m - 3250m

Zwembaden

binnenbad

Wellness

jacuzzi (binnen) en sauna

Wellness - Tegen betaling

massage

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder