Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Residence Le Grand Tetras

Deze residence, gebouwd in de typische stijl van de Haute Savoie, bestaat uit zeven grote chalets met appartementen die voorzien zijn van de nodige comfort. Dit domein komt tegemoet aan zowel ski- als wandelliefhebbers.

Voor de kinderen

babyset (bedje, stoel, badje)

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld en Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften.

Je vakantie tijdens corona

Door lokale coronaregels op je bestemming en het aantal gasten in een accommodatie moeten hotels soms (op het laatste moment) aanpassingen doen., Het kan zijn dat faciliteiten niet, slechts gedeeltelijk of afwijkend geopend zijn., Deze aanpassingen kunnen elke dag voorkomen of wijzigen, het is daarom helaas voor ons niet mogelijk om alle wijzigingen vooraf inzichtelijk voor je te maken. en In de TUI app delen we ook belangrijke informatie met je. Zorg dat je deze voorafgaand aan je vertrek installeert op je telefoon, zo kunnen we je goed bereiken.

Niet Inbegrepen - Niet verplicht

honden toegestaan, € 42,00 per hond per verblijf

Vanaf Utrecht

ca. 1005 km

Ligging

centrum op ca. 700 m, in een groene omgeving en rustig gelegen en winkels op ca. 700 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte, receptie en inchecken: 17:00 tot 19:00, uitchecken: tot 10:00

Faciliteiten - Tegen betaling

WiFi op de kamer, het is mogelijk een TV te huren, wasserette en wasdroger

Overige informatie

officiële classificatie: 3 sterren, onze classificatie: 3 sterren en totaal aantal kamers/ appartementen: 87

USP's

Rustige plek, vlak bij centrum, Goed voor uren wandelplezier, Gratis wifi openbare ruimte, En een zwembad ter ontspanning, 265 km skipiste en Hoogte skigebied 900m - 2500m

Zwembaden

binnenbad: open: 11-12-2021 t/m 06-05-2022, verwarmd

Wellness

sauna

Sport & Activiteiten

fitnessfaciliteiten

Sport & Activiteiten - Tegen betaling

biljart

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder