Boek & geef een vakantiedag aan een kind

Boek jouw vakantie voor 31 januari 2022 en geef een kind een vakantiedag cadeau!  

Wij doneren een vakantiedag (t.w.v. € 7,50) voor een kind uit een gezin in armoede voor iedere boeking die via suntip.nl wordt gemaakt. En jij kan daarbij helpen! Boek je tussen 1 december 2021 en 31 januari 2022 jouw vakantie via SUNtip.nl, dan maak jij een kind in Nederland dolgelukkig met een fijne vakantie. Deze actie is geldig op het volledige aanbod van SUNtip. Dit bedrag zal gedoneerd worden aan Stichting de Vakantiebank. 

Stichting de Vakantiebank

Niet iedereen heeft de luxe om jaarlijks op vakantie te gaan. In Nederland zijn er namelijk steeds meer gezinnen die op of onder bijstandsniveau moeten leven. Dagelijks geconfronteerd worden met de beperkingen die het budget met zich meebrengt, maakt dat leven overleven wordt. De Vakantiebank wil dit veranderen door gratis vakanties aan te bieden aan deze mensen. Omgerekend staat een donatie van € 7,50 al gelijk aan één hele plezierige vakantiedag voor een kind. En voor €200,- kan een heel gezin een hele week genieten van een welverdiende vakantie. De landelijke vraag naar een gratis vakantieweek is enorm. De Vakantiebank stelt gemiddeld 2-3 maanden per jaar haar website open voor aanmeldingen. In die periode stromen zeker meer dan 1.000 aanvragen van gezinnen binnen. Lees meer op www.devakantiebank.nl 
 

Iedereen verdient toch vakantie?

Een watergevecht met de broertjes of zusjes of zandkastelen bouwen samen met papa! Ieder kind heeft het recht op een fijne en zorgeloze vakantie. Boek nu jouw vakantie en geef een vakantiedag cadeau!

Sanne
Specialist kindvriendelijke vakanties