Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Trikorfo Beach

Trikorfo Beach heeft een prachtige ligging midden in een oude olijfgaard. Het zandstrand ligt op ca. 350 m afstand. Er zijn vanuit hier talloze mogelijkheden om het prachtige achterland van Griekenland te verkennen, zoals de beroemde grot van Pertralona, de berg van Atos en het antieke Olynthos. Trikorfo beschikt over een restaurant waar je heerlijk kan ontbijten en de Griekse keuken kunt ontdekken. Een vakantie in Griekenland… dat is een kennismaking met eeuwenoude cultuur, slaperige dorpen, prachtige stranden, blauwe zee en heerlijke zon!

Verzorging

logies, logies en ontbijt, halfpension, volpension, ontbijtmenu, à la carte lunch en à la carte diner

Goed om te weten

alle kosten hebben betrekking op de accommodatie en zijn ter plaatse te betalen tenzij anders vermeld, Deze reis/accommodatie is onvoldoende/niet geschikt voor personen met beperkte mobiliteit. en honden niet toegestaan

Niet Inbegrepen - Verplicht

toeristenbelasting ca. € 4,00 per nacht per kamer (ter plaatse te betalen)

Ligging

centrum Gerakini op ca. 3 km, luchthaven op ca. 71 km en strand op ca. 350 m

Faciliteiten

gratis WiFi in openbare ruimte en gratis WiFi op de kamer

Tip

Bij deze accommodatie raden wij aan een auto bij te boeken. Er is keuze uit meerdere categorieën. Verdere informatie en voorwaarden zijn terug te vinden bij de extra's gedurende het boekingsproces op de website.

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren en totaal aantal kamers/ appartementen: 30

Restaurants/Bars

à la carte restaurant: Elia Restaurant (grill en vis)

USP's

Genieten onder de Griekse zon, In het hart van Chalkidiki, In een oude olijfgaard, Gouden zandstranden, Eigen terras en tuin en Ontdek de Griekse keuken

Strand

privéstrand op ca. 350 m

Strand - Tegen betaling

ligbedden

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder