Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Akti Anastasia

Algemeen

Algemene beschrijving:
Slechts een paar stappen van het zand-/kiezelstrand Almyros bevindt zich het strandhotel Akti Anastasia. De stad Acharavi ligt op ongeveer 2 km afstand. In de omgeving van het hotel vindt u verschillene bars en restaurants (600 m), een supermarkt (1 km) en een disco (2 km). De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Canal d'Amour (ca. 13 km), Acharavi Folk museum (ca. 2 km) en Corfu old town (ca. 40 km). Een taxistandplaats (ca. 2 km) evenals een bushalte (ca. 600 m) zorgen voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 37 km. De luchthaven (CFU) is ongeveer 38 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit in 2015 gerenoveerde, twee verdiepingen tellende 2-sterren hotel bestaat uit een hoofdgebouw en een bijgebouw en heeft in totaal 12 kamers. Verder vindt u in het hotel airconditioning evenals een parkeerplaats (gratis).
Sport/Activiteiten:
Op ongeveer 2 km afstand worden verschillende watersporten aangeboden (deels door lokale aanbieders en tegen betaling).
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Duits en Engels.
Standaard Appartement (uitzicht op zee):
Uitgerust met eenpersoonsbed, babybedje (gratis), tegelvloer, balkon, waterverhitter (gratis), individueel verstelbare airco. Badkamer met bad of douche.
Standaard Appartement (uitzicht op zee):
Uitgerust met eenpersoonsbed, babybedje (gratis), tegelvloer, balkon, waterverhitter (gratis), individueel verstelbare airco. Badkamer met bad of douche.
Standaard Appartement (1 slaapkamer, terras):
Uitgerust met eenpersoonsbed, babybedje (gratis), tegelvloer, waterverhitter (gratis), individueel verstelbare airco. Badkamer met bad of douche.
Standaard Studio (Double):
Uitgerust met tweepersoonsbed, tegelvloer, waterverhitter (gratis), individueel verstelbare airco. Badkamer met bad of douche.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder