Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Villa Violetta

Algemeen


Algemene beschrijving:
Het 2e rij strandhotel Villa Violetta (alleen voor volwassenen) bevindt zich in de omgeving van het zandstrand Acharavi. Op het strand staan parasols en ligstoelen tegen betaling gereed. is Corfu. Een supermarkt is gelegen in de nabijheid van het hotel. Een discotheek bevindt zich in de buurt van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Folk Museum.

Faciliteiten:
Dit hotel is in 2020 gedeeltelijk gerenoveerd en heeft in totaal 12 kamers. Daarnaast beschikt het hotel ook over. Bovendien beschikt het hotel over. Het gastronomisch gedeelte omvat een restaurant. Aan de bar van het hotel kunt u een dag vol belevenissen afsluiten.

Zwembad:
Buiten bevindt zich een zwembad. Hier zijn ligstoelen en parasols gratis beschikbaar. Verfrissende drankjes zijn verkrijgbaar bij de zwembadbar.

Verzorging:
Continentaal ontbijt.

Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.

2 SlaapKamers Comfort Appartement (TuinZicht):
Uitgerust met kluisje (gratis). Badkamer met douche.

2 SlaapKamers Standard Appartement:
Voorzien van kluisje (gratis). Badkamer met douche.

Standard Studio:
Voorzien van kluisje (gratis). Badkamer met douche.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
9.2
Geweldig
12 beoordelingen
Hotel
9.0
Ligging
9.1
Strand
8.2
Kamer
8.4
Eten
8.8
Zwembad
8.6
Service
8.6
Gezinsvriendelijk
8.6
Sport
7.0