Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Villa Violetta

Ligging

Het kleinschalige appartementencomplex ligt net boven Acharavi te midden van een olijfgaard. Het centrum met zijn schilderachtige tavernes en een supermarkt is ongeveer 400 m. Het zand- en kiezelstrand ligt op ongeveer 1 km afstand.

Faciliteiten

Het systeem bestaat uit 12 eenheden. In de prachtige tuin is er een zwembad met kinderbad, en het zwembad en een snackbar. Parasols en stoelen beschikbaar bij het zwembad gratis ter beschikking en op het openbare strand tegen betaling.

Accommodatie

Studio
De gastvrije studio's zijn voorzien van een gecombineerde woon-/slaapkamer, keuken, douche/toilet en terras.
Appartement (2 slaapkamers)
De appartementen zijn voorzien van een woonkamer en een kitchenette en twee aparte slaapkamers met douche/toilet en een terras. Optioneel verkrijgbaar als type A (ruimer) of met uitzicht op de tuin.

Verzorging

Ontbijt
continentaal ontbijt

Opmerking

Huisdieren niet toegestaan.
De toegankelijk voor rolstoelgebruikers is beperkt.
Kinderbedjes zijn op aanvraag kosteloos (afhankelijk van beschikbaarheid).
###
Voor verblijf vanaf 1 januari 2018 heeft de Griekse regering een vorm van toeristenbelasting ingesteld die door de klant ter plaatse moet worden voldaan. Het tarief is afhankelijk van het type en categorie accommodatie en varieert van € 0,50 tot € 4 per kamer.
Lokale categorie 1-2 sterren € 0,50
Lokale categorie 3 sterren € 1,50
Lokale categorie 4 sterren € 3,-
Lokale categorie 5 sterren € 4,-
Hotels Contact :, 490 81 Corfu, Acharavi, tel. 0030-2663 063 812, Fax :. 0030-2663063812, E-mail :. Villa.violetta@gmail.com
Im Katalog "Griechenland" Sommer 2017 auf Seite 250.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend.

Lees verder