Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Villa Violetta

Algemeen

Faciliteiten:
Tal van faciliteiten en diensten verfraaien het verblijf van de reizigers in dit hotel. Tot de faciliteiten behoort een restaurant. Bovendien is er een tuin.

Accommodatie:
In de meeste kamers biedt het balkon een mooi uitzicht. Er zijn gescheiden slaapkamers aanwezig. De faciliteiten van de kamers bestaan uit een kitchenette. Comfort in de badkamer biedt een douche.

Sport/Entertainment:
Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het hotel af. Een zwembad en een kinderbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Ligstoelen en parasols bieden de gelegenheid om heerlijk te ontspannen. Het bubbelbad in het zwembadgedeelte garandeert rust en ontspanning. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad.

Eten & Drinken:
Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.8
Uitstekend
18 beoordelingen
Hotel
9.0
Ligging
9.1
Strand
8.2
Kamer
8.4
Eten
8.8
Zwembad
8.6
Service
8.6
Gezinsvriendelijk
8.6
Sport
7.0