Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Villa Violetta

Algemeen

Algemene beschrijving:
Op ongeveer 1 km afstand van het zand-/kiezel-/steenstrand Villa Violetta vindt u het hotel. Op het strand staan ligstoelen en parasols tegen betaling gereed. De stad Corfu ligt op ongeveer 38 km afstand. In de omgeving vindt u verschillene bars en restaurants (400 m) en een disco (400 m). Een supermarkt is gelegen in de nabijheid van het hotel. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Folk Museum (ca. 1 km). Een bushalte (ca. 500 m) zorgt voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 34 km. De luchthaven (CFU) is ongeveer 38 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit 3-sterren hotel heeft in totaal 12 kamers. Bovendien beschikt het hotel over een receptie (check in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 10:00 uur). Aan de bar van het hotel kunt u een dag vol belevenissen afsluiten.
Zwembad:
In het buitenbereik van het complex vindt u een zwembad met een geïntegreerd kinderbad. Hier zijn parasols en ligstoelen gratis beschikbaar. Een bar bij het zwembad biedt gasten verfrissende drankjes.
Verzorging:
Continentaal ontbijt.
Sport/Activiteiten:
Op ongeveer 1 km afstand worden verschillende watersporten aangeboden (deels door lokale aanbieders en tegen betaling).
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels en Duits. Some services and facilities might be closed or offered with restrictions due to COVID19 Prevention measurement. Changes can be applied without previous notice.
Standaard Studio:
Badkamer met douche.

Algemeen

Hotelfaciliteiten:
Het hotel beschikt over een restaurant voor een comfortabel en ontspannend verblijf. De gasten kunnen voor een aangenaam verblijf gebruik maken van de verschillende recreatievoorzieningen van het hotel, bijvoorbeeld de tuin.
Kamers:
Ook een balkon of een terras behoort in de meeste kamers tot de voorzieningen. De wooneenheden beschikken over afgescheiden slaapkamers. De faciliteiten van de wooneenheden bestaan uit een kitchenette. De wooneenheden zijn voorzien van een badkamer met een douche.
Sport/entertainment:
Het hotel biedt een kinderbad. Ook ligstoelen en parasols staan klaar voor de gasten. In het bubbelbad komen de spieren helemaal tot rust (tegen betaling). Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad.
Eten en drinken:
Er kan ontbijt worden geboekt.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder