Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Casa Dei Venti

Algemeen

Algemene beschrijving:
Het 2e rij strandhotel Casa Dei Venti bevindt zich op ca. 500 m van Benitses (Corfu town ongeveer 13 km). Het dichtstbijzijnde strand, een steen-/rotsstrand, ligt op ongeveer 150 m van het hotel. In de omgeving van het hotel vindt u verschillene bars en restaurants (500 m) en een supermarkt (500 m). De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Corfu old town (ca. 13 km) en Achilion Palace (ca. 3 km). Een bushalte (ca. 200 m) zorgt voor mobiliteit op vakantie. Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 16 km. De luchthaven (CFU) is ongeveer 16 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit 3-sterren hotel is in 2017 gedeeltelijk gerenoveerd en beschikt over in totaal 9 kamers. Daarnaast beschikt het hotel over airconditioning.
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels.
Standaard Appartement (2 slaapkamers):
Uitgerust met babybedje (gratis) individueel verstelbare airconditioning (tegen betaling). Badkamer met douche.
Standaard Kamer (uitzicht op zee):
Voorzien van babybedje (gratis).

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder