Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Sirena Beach

Ligging

Dit hotel heet de gasten in Gouvia welkom.

Hotelfaciliteiten

De gasten kunnen met Wi-Fi in internet surfen. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie. Desgewenst beschikken de reizigers over parkeerplaatsen.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. De kamers bieden een koelkast, een telefoon en een televisie. De badkamers beschikken over een douche en een bad. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder