Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Corfu Residence

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Nissaki, op circa van het strand.

Hotelfaciliteiten

In dit verblijf met een receptie hebben de gasten 49 tot hun beschikking. Het hotel biedt een kluis, een tv-ruimte en een wekdienst. In het hotel is Wi-Fi verkrijgbaar.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. Tot de standaarduitrusting van de meeste kamers behoort een balkon dat voor extra rust en ontspanning tijdens het verblijf zorgt. Bovendien tegen betaling verkrijgbaar: een minibar. In de kitchenette bevinden zich een koelkast en een mini-koelkast. Door het comfortabele serviceaanbod met een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi staan verschillende mogelijkheden op het gebied van communicatie en entertainment ter beschikking. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Tijdens de avonduren kunnen de gasten genieten van een live-optreden. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Een eetzaal en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten. Het hotel biedt halfpension en all-inclusive als boekingsmogelijkheid op het gebied van eten en drinken aan. Aangeboden worden ontbijt, middagmaaltijd en diner.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
5.8
12 beoordelingen
Hotel
6.0
Ligging
6.4
Strand
5.7
Kamer
5.4
Eten
6.0
Zwembad
7.0
Service
6.3
Sport
3.7
Gezinsvriendelijk
3.7