Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Lemon Tree House

Middenin het centrum van Pigadia vind je het compleet gerenoveerde Lemon Tree. Ondanks dat het hotel gerenoveerd is, draagt het een rijke historie met zich mee.
Vroeger was dit het huis van de eigenaresse en was iedereen welkom om citroenen te plukken uit de bomen in de straat.
De naam Lemon Tree is dus niet voor niets gekozen! Het hotel kenmerkt zich door de moderne en lichte inrichting met authentieke details.
Na je ontbijt, loop je door de leuke straatjes van het gezellige Pigadia zo richting strand. Je voelt je hier direct thuis!

Verzorging

logies en ontbijt en continentaal ontbijt

Goed om te weten

Het is onbekend of deze reis/accommodatie in het algemeen geschikt is voor personen met beperkte mobiliteit. Of deze reis/accommodatie voldoet aan jouw specifieke behoeften, hangt af van je persoonlijke situatie. Neem hiervoor contact met ons op, zodat wij kunnen nagaan in hoeverre deze reis/accommodatie voldoet aan jouw behoeften. en honden niet toegestaan

Ligging

in centrum, luchthaven op ca. 15 km en strand op ca. 500 m

Faciliteiten

gratis WiFi op de kamer en publieke parkeerplaats buiten

Overige informatie

officiële classificatie: 4 sterren, onze classificatie: 4 sterren, totaal aantal kamers/ appartementen: 14 en het hoofdgebouw heeft 4 verdiepingen en een lift

USP's

Middenin het centrum, Compleet gerenoveerd, Moderne, lichte kamers, Loopafstand van het strand en Authentieke details

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder