Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Andavis

Algemeen

Algemene beschrijving:
Het hotel Andavis Hotel bevindt zich ongeveer 400 m van een strand. De stad Kos Town ligt op ongeveer 30 km afstand. Een supermarkt en andere winkels zijn na ca. 500 m bereikbaar. In de omgeving van het hotel vindt u verschillene bars en restaurants (500 m) en een disco (500 m). Andere uitgaansmogelijkheden zoals een bioscoop bevinden zich op ongeveer 30 km afstand. De volgende bezienswaardigheden zijn bereikbaar vanaf het hotel: Asklepeion (ca. 32 km). Voor medische zorg in geval van nood vindt u een ziekenhuis na ongeveer 30 km. De luchthaven (KGS) is ongeveer 11 km van het hotel vandaan.
Faciliteiten:
Dit hotel heeft 2 sterren. Dit hotel heeft een receptie (check in vanaf 14:00 uur, uitchecken tot 12:00 uur).
Verzorging:
Ontbijt (08:00 - 09:30 uur) à la carte.
Aanvullende informatie:
Voor bepaalde faciliteiten, voorzieningen of activiteiten kunnen extra kosten in rekening worden gebracht. Sommige diensten zijn afhankelijk van de plaatselijke klimatologische omstandigheden en van het seizoen. Het hotelpersoneel spreekt Engels.
Standaard Kamer:
Voorzien van balkon, kluisje (tegen betaling) en tv met lokale zenders, individueel verstelbare airconditioning (tegen betaling). Badkamer met douche.

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder