Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Andavis

Hotelfaciliteiten

Een bar staat de reizigers ter beschikking. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Een minibar en, tegen betaling, een kluisje zijn eveneens beschikbaar. Tot een van de faciliteiten van de kamers behoort een koelkast. Een internettoegang, een telefoon en een televisie ronden het voorzieningenaanbod af. De badkamers beschikken over een douche en een bad. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
6.5
Netjes
13 beoordelingen
Hotel
6.5
Ligging
8.6
Kamer
6.8
Eten
5.2
Service
6.3
Sport
5.4
Strand
8.1
Zwembad
4.8
Gezinsvriendelijk
5.0