Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Peters Kool Pool

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Kardamena, op ongeveer van het strand.

Hotelfaciliteiten

In de kluis kunnen waardevolle spullen praktisch en veilig worden achtergelaten. Er zijn winkels die tot rondneuzen en flaneren uitnodigen.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De meeste kamers hebben een balkon. Hun waardevolle spullen kunnen de gasten tegen betaling in een kluis opbergen. In de kamers is een kitchenette. Een strijkset is voor het extra comfort van de gasten verkrijgbaar. Een televisie is ook bij de basisvoorzieningen van de kamers inbegrepen. In de badkamer – uitgerust met een douche – is een föhn voorhanden.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. De vakantiegangers kunnen op het terras van het mooie weer genieten. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2022. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Een restaurant, een koffiehuis en een bar behoren tot de culinaire faciliteiten.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder