Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Peters Kool Pool

Hotelfaciliteiten

Het van airconditioning voorziene hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis, een restaurant, een koffiehuis en een bar. Er zijn ook winkels.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. De kamers beschikken over een kitchenette, een strijkset, een televisie en een kluisje. Comfort in de badkamer biedt een douche. Verder is een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment

In het hotel hebben de gasten de mogelijkheid hun vrije tijd sportief of juist ontspannen in te vullen. Het verblijf beschikt over een buitenbad en een kinderbad. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Er is bovendien een (snack-)bar aan het zwembad. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder