Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Imperial

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Kos-stad, op slechts van een strand verwijderd.

Hotelfaciliteiten

86 staan de gasten in dit hotel met een lift en een receptie ter beschikking. Waardevolle spullen kunnen in de kluis velig worden opgeborgen. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De meeste kamers hebben een balkon. Bovendien is er een minibar aanwezig. Tot de extraatjes van de kamers behoort een koelkast. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, voorzien van een douche, zijn een föhn en een make-upspiegel aanwezig.

Sport/entertainment

Voor een afwisselend verblijf zorgen de vele sport- en recreatiemogelijkheden. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een grote keuze uit gastronomische voorzieningen zoals bv. een eetzaal en een bar. Er kan een overnachting incl. ontbijt worden geboekt.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
6 beoordelingen
Hotel
8.3
Ligging
9.5
Kamer
8.3
Eten
6.6
Zwembad
8.6
Service
8.6
Sport
9.2
Wellness
8.3
Gezinsvriendelijk
8.3