Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Peridis Family Resort

Ligging

Dit hotel bevindt zich in Kos-stad, op ca. 5 minuten van het strand.

Hotelfaciliteiten

Het aanbod van het hotel bestaat uit faciliteiten, diensten en comfortabele voorzieningen die voor een ontspannen verblijf zorgen. Het verblijf met een lift beschikt over 86. Er is ook een speelplaats voor kleine gasten.

Kamers

Airconditioning in de kamers zorgt voor een aangenaam luchtklimaat. De meeste kamers hebben een balkon. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kamers is een kitchenette. Een internettoegang, een telefoon en een televisie ronden het serviceaanbod af. In de badkamers vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het hotel ter beschikking. Het zwembadcomplex met een zwemgedeelte voor kinderen zorgt voor een prettige afkoeling. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. De whirlpool in de zone met zwembaden biedt de nodige rust en ontspanning. De gasten kunnen in hun vrije tijd genieten van wellnessbehandelingen. Daartoe behoort een spa. Kinderen worden in de miniclub liefdevol opgevangen. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
6 beoordelingen
Hotel
8.9
Ligging
7.8
Kamer
7.5
Eten
8.3
Zwembad
9.4
Service
8.6
Gezinsvriendelijk
9.3
Sport
6.7
Strand
6.7