Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Aquarius

Ligging

Dit hotel ligt op ongeveer van het strand, centraal in Agia Pelagia.

Hotelfaciliteiten

Aan de receptie in de ontvangstruimte staat het vriendelijke personeel de gasten met raad en daad bij. Het hotel beschikt over een tv-ruimte voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. Buiten biedt een tuin extra ruimte voor ontspanning en recreatie.

Kamers

In de kamers is airconditioning voorhanden. Tot de basisuitrusting van de meeste kamers behoort een balkon waarop de gasten kunnen ontspannen. Het is ook mogelijk om aparte slaapkamers te boeken. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kitchenette behoren een koelkast en een mini-koelkast tot de standaardvoorzieningen. Bovendien zijn een telefoon, satelliettelevisie en Wi-Fi beschikbaar. In de badkamer vinden de gasten een douche.

Sport/entertainment

Voor afwisselende recreatie en vrijetijdsbesteding staan de sport- en amusementsmogelijkheden van het verblijf ter beschikking. Het zwemcomplex met buitenbaden en zone voor kinderen is geschikt voor actieve ontspanning en aquarobicstrainingen. Op het zonneterras zijn ligstoelen en parasols beschikbaar. In de (snack-) bar worden verfrissende drankjes aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Een ontbijtzaal en een koffiehuis behoren tot de culinaire faciliteiten. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
5 beoordelingen
Hotel
8.9
Ligging
8.6
Kamer
6.6
Zwembad
8.6
Service
8.3
Eten
6.1
Strand
8.9
Sport
5.0