Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Apollon

Hotelfaciliteiten

Een restaurant, een ontbijtzaal, een bar en een tv-ruimte staan de reizigers van het hotel ter beschikking. Er zijn ook winkels.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. De kamers bieden een minibar, een telefoon en een radio. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Als recreatieve en ontspannende mogelijkheden voor actieve gasten biedt het hotel biljart (tegen betaling) aan. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.5
Uitstekend
2 beoordelingen
Hotel
9.2
Ligging
9.2
Strand
8.4
Kamer
8.4
Eten
9.2
Zwembad
6.7
Service
9.2
Sport
8.3