Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Lato

Ligging

Dit hotel ligt op ca. 5 minuten van het zandstrand, centraal in Agios Nikolaos.

Hotelfaciliteiten

In dit hotel met een receptie bevinden zich 37 voor de gasten. De gasten van het verblijf kunnen van een kluis, een tv-ruimte, een medische dienst en een wekdienst gebruikmaken. Via Wi-Fi hebben de gasten toegang tot het internet. De kinderen kunnen zich op de speelplaats naar hartelust uitleven. Wie met de auto komt, kan hem op het parkeerterrein van het hotel parkeren.

Kamers

Ook zijn een mini-koelkast en een thee-/koffiezetapparaat aanwezig. Op de kamers zijn een telefoon en Wi-Fi voorhanden.

Sport/entertainment

Voor een afwisselend verblijf zorgen de vele sport- en recreatiemogelijkheden. Het zwembadengedeelte in de openlucht staat garant voor heerlijke verfrissing. Parasols staan ter beschikking. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Het entertainmentprogramma bestaat ondere andere uit een disco en een nachtclub. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er is een bar voorhanden. Als maaltijden kunnen ontbijt, middagmaaltijd en diner worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
8.2
Heerlijk
12 beoordelingen
Hotel
8.3
Ligging
8.9
Strand
8.3
Kamer
7.9
Eten
8.2
Zwembad
8.3
Service
8.6
Sport
6.1
Gezinsvriendelijk
7.1
Activiteiten
6.7