Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Krits

Hotelfaciliteiten

Een kluis en een restaurant staan de reizigers van het hotel ter beschikking. De gasten kunnen dankzij wifi op het internet surfen en met vrienden of familieleden in contact blijven.

Kamers

De kamers bieden airconditioning, een woonkamer en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Een slaapbank zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. In de kitchenette bevinden zich een koelkast, een fornuis en een thee-/koffiezetapparaat. Een internettoegang en een telefoon ronden het voorzieningenaanbod af. De badkamers beschikken over een douche en een bad.

Sport/entertainment

Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en reactieopties. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals biljart en darten zorgen voor afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7
Goed
8 beoordelingen
Hotel
6.8
Ligging
7.4
Kamer
7.0
Eten
6.8
Zwembad
5.5
Service
7.3
Sport
6.0
Gezinsvriendelijk
5.9
Strand
8.3