Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Senses Blue Boutique

Hotelfaciliteiten

In het strandhotel werd 2017 gerenoveerd. Een restaurant, een bar en een wekdienst staan de gasten van het hotel ter beschikking. Wifi in de gemeenschappelijke ruimtes (gratis) maakt het de reizigers mogelijk om in contact te blijven met vrienden of familieleden. De gasten die met de auto komen, kunnen deze (gratis) op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

De kamers bieden airconditioning en een badkamer. Een balkon behoort tot de standaarduitrusting van de meeste kamers en garandeert rust en ontspanning tijdens het verblijf. Tot een van de faciliteiten op alle kamers behoort een kluisje. Een telefoon, een televisie en wifi ronden het voorzieningenaanbod af. In de badkamers is een haardroger aanwezig.

Sport/entertainment

Zowel via het hotel als externe aanbieders zijn er vele sport- en reactieopties. Het hotel beschikt over een zwembad. Op het terras is het heerlijk vertoeven. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals golfen en tafeltennis zorgen voor afwisseling. Verder biedt een disco veel plezier en amusement. Copyright GIATA 2004 - 2020. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder