Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Elounda Olive Garden

Breng uw vakantie door in het traditioneel gebouwde complex in een schilderachtige omgeving en geniet van de rust en idylle. Hier komt u weer in balans.

Ligging

Rustig en aan de rand, ca. 300 m van de zee en het strand (zandstrand, afgewisseld met kiezelstenen). Het is ca. 800 m naar het centrum.

Faciliteiten

Gebouwd in traditionele Kretenzische stijl. Een pendelbus brengt u naar het zusterhotel Elounda Water Park Residence, waar u de volgende faciliteiten kunt gebruiken: zeewaterzwembad met kinderzwembad, zonneterras met ligstoelen en parasols, snackbar aan het zwembad, kinderspeelplaats. Er zijn in het Elounda Water Park Residence ook drie restaurants, snackbar, tv-hoek, videogames-hoek, minimarkt. Nationale categorie: 3 sterren, 17 kamers.

Verblijfstype

• Studio (SA, ca. 28 m²), airconditioning, kitchenette, tv, huurkluisje. Bad/douche, wc, haardroger. Balkon. Max. 3 volw.
• Appartement (APC, ca. 55 m²), 2 aparte slaapkamers, airconditioning, kitchenette, tv, huurkluisje. Bad/douche, wc, haardroger. Balkon. Max 5 volw.

Eten & Drinken

• Alleen overnachting
• Er zijn 3 restaurants beschikbaar in het zusterhotel Elounda Residence

Entertainment

Mini's, maxi's & teensMinis_Maxis_+Alter

Goed om te weten: SUNtip doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder