Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Elounda Olive Garden

Ligging

Dit aparthotel ligt op circa van het strand, centraal in Elounda.

Hotelfaciliteiten

Het vriendelijke personeel aan de receptie is graag bij alle vragen behulpzaam. Het verblijf biedt een kluis, een speelkamer en een oppasservice tegen betaling. In het hotel is Wi-Fi kosteloos verkrijgbaar. In de supermarkt zijn producten voor het dagelijks gebruik verkrijgbaar. In de souvenirshop bestaat de mogelijkheid herinneringen aan de vakantie mee naar huis te nemen. Op het terrein van het aparthotel bevinden zich een mooie tuin en een fraaie speelplaats. Tot de aangeboden service behoort een eigen shuttlebus.

Kamers

Voor een aangename luchtcirculatie in de kamers zorgt airconditioning. De meeste kamers hebben een balkon. Waardevolle spullen kunnen veilig in een kluis worden opgeborgen. In de kamers is een kitchenette. Een telefoon, een televisie en Wi-Fi (kosteloos) ronden het serviceaanbod af. In de badkamer, uitgerust met een douche en een bad, vinden de gasten een föhn.

Sport/entertainment

Het zwemcomplex is ideaal voor actieve ontspanning of aquarobics training. Een zonneterras nodigt uit tot een ontspannen oponthoud. Op het gebied van recreatie biedt het verblijf naast midgetgolf, de fitnessstudio, tafeltennis en biljart ook nog een spa tegen betaling aan. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Het horecagedeelte is uitgerust met een bar. De gasten genieten van hun gerechten in een aangename ambiance in het restaurant (buffet en à la carte).

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder