Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Minoa Sun

Hotelfaciliteiten

Een bar staat de reizigers ter beschikking. De gasten kunnen dankzij wifi op het internet surfen en met vrienden of familieleden in contact blijven. Bovendien is er een tuin.

Kamers

Er worden kamers met airconditioning en een badkamer aangeboden. In de meeste kamers is standaard een balkon. Een tweepersoonsbed zorgt voor een aangename nachtrust in de kamers. Kinderbedjes voor kleine reizigers zijn beschikbaar. Tegen betaling zijn er bovendien een kluisje. De kitchenette is van een koelkast voorzien. Voor vakantiecomfort zorgen een internettoegang, een televisie en wifi. Tot de inrichting van de badkamers behoort een douche.

Sport/entertainment

Op het terras is het heerlijk vertoeven. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder