Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Princesse Irida

Hotelfaciliteiten

De gasten zijn van harte welkom in het appartementencomplex met 63 kamers. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een wekdienst en een wasservice.

Kamers

Een aangenaam verblijf wordt gegarandeerd door de comfortabele wooneenheden van het complex.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het verblijf af. De reizigers kunnen ook gebruiken maken van een zwembad en een kinderbad. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals golfen en darten zorgen voor afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder