Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Studios Happy Days

Hotelfaciliteiten

De gasten zullen zich in een van de 60 kamers op hun gemak voelen. Tot de voorzieningen horen een kluis, een restaurant, een eetzaal en een bar. Wifi biedt de reizigers toegang tot het internet. Voor de dagelijkse benodigdheden van de gasten is er een supermarkt. De gasten die met de auto komen, kunnen deze op het parkeerterrein van het verblijf parkeren.

Kamers

Diverse faciliteiten ronden de standaarduitrusting van de comfortabele wooneenheden af. De kamers bieden een keuken. Een balkon behoort tot de basisuitrusting van de meeste kamers. De faciliteiten van de kamers bestaan uit een koelkast.

Sport/entertainment

Het verblijf biedt een zwembad en een buitenbad. Aan de bar bij het zwembad kunnen de gasten diverse frisdranken bestellen. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals golfen, tafeltennis, biljart en darten zorgen voor afwisseling. Tot de entertainmentmogelijkheden behoort verder de disco. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan halfpension worden geboekt. Voor de grote honger en de kleine trek zijn ontbijt en diner beschikbaar.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.5
Erg goed
26 beoordelingen
Hotel
7.9
Ligging
7.9
Kamer
6.9
Eten
7.8
Service
8.3
Zwembad
7.7
Gezinsvriendelijk
5.2
Strand
7.5
Sport
7.3
Activiteiten
5.0
Wellness
10.0