Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Asterion Suites En Spa

Hotelfaciliteiten

De verschillende etages kunnen de gasten met de lift of via de trap bereiken. Het van airconditioning voorziene hotel beschikt over verschillende faciliteiten voor een comfortabel en ontspannend verblijf, waaronder een kluis, een tv-ruimte, een oppasservice, een medische dienst en roomservice. Via wifi krijgen de gasten in de gemeenschappelijke ruimte toegang tot het internet. Voor de dagelijkse benodigdheden van de reizigers is er een supermarkt.

Kamers

Verschillende faciliteiten behoren tot de standaardvoorzieningen in alle wooneenheden van het hotel.

Sport/entertainment

Het verblijf biedt talrijke mogelijkheden voor verkoeling op hete dagen, zoals een zwembad en een kinderbad. Parasols staan ook klaar voor de gasten. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Verschillende ontspanningsmogelijkheden zoals een fitness-studio, een spa, een sauna en massagebehandelingen zorgen voor afwisseling. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder
Beoordelingen
7.3
Goed
18 beoordelingen
Hotel
7.7
Ligging
7.2
Strand
6.6
Kamer
7.6
Eten
7.3
Zwembad
7.8
Service
7.0
Sport
3.5
Gezinsvriendelijk
4.8
Activiteiten
6.7
Wellness
1.0