Porto Platanias Beach Luxury Selection


Vanaf
Prijzen en boeken
Boek betrouwbaar en snel
Tijdens je reis zijn wij
24/7 bereikbaar
Over deze accommodatie

Porto Platanias Beach Luxury Selection

Hotelfaciliteiten

Het resort biedt een restaurant, een bar, een oppasservice, een kinderopvang en roomservice. In de gemeenschappelijke ruimtes staat de gasten wifi ter beschikking. Daarnaast wordt er een pendeldienst aangeboden. De omgeving kan dankzij de fietsverhuur ook op de fiets worden verkend.

Kamers

De kamers bieden een woonkamer. Tot de standaardvoorzieningen van de meeste kamers behoort een balkon waar de gasten zich kunnen ontspannen. De kamers beschikken over een tweepersoonsbed en een slaapbank. Het is ook mogelijk om afzonderlijke slaapkamers te boeken. De kamers bieden een kitchenette, een internettoegang en wifi.

Sport/entertainment

Sport- en recreatiemogelijkheden ronden het aanbod van het complex af. Een zwembad en een buitenbad staan de gasten in hun vrije tijd ter beschikking. Aan de bar bij het zwembad worden verfrissende drankjes aangeboden. Copyright GIATA 2004 - 2021. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 125117

Eten en drinken

Er kan ontbijt worden gekozen.

Goed om te weten: SUNtip.nl doet er alles aan om bovenstaande informatie up-to-date te houden. Faciliteiten en bijkomende kosten kunnen echter regelmatig veranderen. Daarom kunnen aan dit overzicht geen rechten worden ontleend. Je bent zelf verantwoordelijk voor de juiste reisdocumenten. SUNtip.nl kan niet aansprakelijk gesteld worden voor het niet tijdig op orde stellen van de benodigde visa, reisdocumenten (TSA-, ETA-, ESTA formulieren ed) en/of inentingen. De informatie over benodigde reisdocumenten is aan verandering onderhevig. Wij adviseren je tijdig voor vertrek na te gaan of de eerder verkregen informatie intussen niet gewijzigd is.

Lees verder